Wie is Blockhead?

 
Blockhead is gevestigd in het hart van Leiden. Blockhead bestaat sinds 1999 en bestaat uit mijzelf: Anca Saab en enkele freelancers. Onze kernactiviteiten zijn het ontwerpen, bouwen en onderhouden van websites. Tegelijkertijd geven wij advies over internetcommerce en informatie-ontsluiting via uw intranet. Onze achtergrond is gemêleerd. Ikzelf heb een achtergrond waarin kunst en kunstgeschiedenis een grote rol spelen. Tegelijkertijd heeft Blockhead ook diverse adviseurs die een bedrijfseconomische of marketingachtergrond hebben. Vorm en inhoud vormen een sterke combinatie is ons in de loop van de afgelopen jaren gebleken.

Hoewel geen groot bureau heeft Blockhead in de afgelopen jaren bewezen haar klanten betaalbare kwaliteit, snelheid en service te leveren. In feite is het juist ons ‘handzame’ formaat waardoor wij snel kunnen reageren op uw vragen en opdrachten. Omdat wij werken met een zeer kleine overhead zijn wij in staat om onze prijzen aanzienlijk lager te houden dan de grotere bureaus.

De functie van uw site staat in onze visie centraal. Wie en wat wilt u met uw site bereiken? En, kan uw organisatie uw webactiviteiten integreren in de bestaande (verkoop)organisatie? Onze focus en expertise liggen bij het bouwen van sites die er niet alleen mooi uitzien, maar die tevens de doelmatigheid van uw organisatie op het internet en op uw intranet vergroten. Wanneer wij uw site bouwen geven wij daarom ook altijd advies over de (mogelijke) functies van deze site in uw staande organisatie.