Wat kunnen wij voor u doen?

 
Blockhead heeft ruim 15 jaar ervaring in het maken en ontwikkelen van websites en het geven van consultancy en advies met betrekking tot het gebruik van webtechnologie voor uw klanten en medewerkers.

Wij bouwen en onderhouden zowel grote en technisch gecompliceerde als kleinere websites. Het geven van advies over bestaande websites en het verbeteren van de administratieve organisatie ten behoeve van verkoop via internet behoren eveneens tot de kern van onze activiteiten.

Al met al een breed scala van activiteiten. Wij zijn gewend om alle aspecten van websites mee te nemen in onze adviezen en ontwerpen, dus niet alleen de technische aspecten. Vercommercialisering, het aansluiten van uw administratieve- en verkoop organisatie, maar ook juridische aspecten worden meegenomen in onze projecten. Tot onze klantenkring behoren bedrijven zoals Start Uitzendbureau, Argonaut, AGENS, Friday Eurotech, maar ook kleinere en lokale bedrijven.

Naast bouw en advies is onderhoud van websites, internet en intranetten (o.a. via het beheren van uw CMS) een steeds belangrijkere bezigheid voor Blockhead. Wij zijn gewend om online en vaak op dagelijkse basis uw intranet te onderhouden. Korte reactietijden, een scherpe pricing, no nonsense mentaliteit en service voor de klant staan daarbij centraal.